Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris något reviderad


nattens sanning....


Ser dig gråta i min stjärna - älskar vinden i ditt hår, kärleken brister då vi

kysser sanningen en natt strax innan helvetet ler mot mig





såg kärlek i sanningen


du grät, ty jag


fyllde blott

din fitta


med sperma,

utan att förstå


din kärlek....




Fri vers av peter markurth
Läst 186 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-19 14:33



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En förekomst säker inte allt för sällsynt.
2009-05-19

  Sturesdotter
Vilken man ser verkligen äktheten hos sin partner...? Varken i dikt eller verklighet ser man någon annan än....sig själv o egna behov.
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth