Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningens sand






rinner

mellan fingrarna

abstraktioner

i natten med min pensel

poesi

kvalen i


ditt hjärta


kysser



ofta

döden...




Fri vers av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-19 15:59



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ibland blir ord för många,
denna slinga talar djupt
stark
ser timglaset
ser abstraktioner i det
ja, vad gör vi med liv

Tack Peter att din penna glöder

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig
Själsöga
2009-05-19

  Alexander Gustafsson VIP
Jävligt fin, mjuk som penseldrag...
2009-05-19

  Suzy med punkterna
Den här tyckte jag verkligen om.......
2009-05-19

  Sturesdotter
Uppfattar det som ett timglas...
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth