Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon (bär havet på ett silverfat)

 

Dina ögon
bär ännu havet
på ett silverfat
ur vilket jag ser
mitt öde

Även om jag
tappat mig
i en grund dröm
möter jag återigen
samma reflektion
och än en gång
är det min längtan
som håller mig
kvar i djupet

Ett blänk av silver
syns ibland ännu
runt din hals
även när du vänt dig
bortfrån mig
och i mina drömmar
finns fortfarande en länk
mellan oss 
kall, glänsande
likt ett hopp
som dras åt
var gång jag blundar
och tänker på dig

Jag önskar
jag aldrig kunde se
hav
i grunda silverfat
glimtar
av mitt liv
ur speglar
där jag lämnas kvar
ensam
vid ytan




 

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-19 18:22



Bookmark and Share


  Roula O
det låter ändå som längtan, även om man blev lämnad kvar... starkt och mycket fint!
2009-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP