Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren...


Vårlen

Välden är grön. Himlen är röd. Vatten som smälter är lila. Men jag står mitt i bland det och kan inte göra något. Världen rasar ihop med en väldig fart. Innan jag är död är nog planeten det med. Sängen jag ligger i är mjuk, Väldigt mjuk. Den är varm läskigt varm. Det känns som om jag brinner. Gör jag det? Jag vet inte. Allt jag ser är den röda himlen och den gröna världen. Sover jag? Kanske jag gör. För det är väl inte normalt att himlen är röd? Ljus! Där borta! Kanske en väg till verkligheten. Röster? Röster och dom säger något. Men vad säger dom? Det låter som mitt namn. Det kanske till och med är mitt namn! Det betyder nog att jag måste tillbaka nu.




Fri vers av Thing
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-19 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thing
Thing