Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delad




Jag vill smyga som den svartaste av skuggor i din närhet, tränga in i ditt inre och kela med dina tankar. Där, i värmen av det oförklarliga vill jag bygga ett till näste, en tvilling till det som rasat ihop bredvid ditt hjärta. I dina ådror vill jag flyta, närvara vid varje beröring av flyktiga drömmar..



















Fri vers av m.ricknell
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-20 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell