Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag var bortom tanke

en dag var bortom tanke
den satt i min kropp och jag följde den
från vaknad till sömn

i varje rörelse var jag
gick nära och avlägsnades

den förvandlade livet
det blev en övertygelse
bortom dröm




Fri vers av Marta
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-20 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta