Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett liv som slutade för tidigt pga cancer.


Till faster

 

Jag såg dig inte

den sista tiden.

 

Till viss del

avsiktligt

 

Men jag ville

bara bevara

 

Den sorglösa bilden

av dig

 

Så som du

oftast var

 

Därför så få

tårar föll.

 

För i mitt minne

strålar du än

Margaretha




Övriga genrer av emilf77
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-20 21:22



Bookmark and Share


  Marreb
vad vackert
2009-08-21

  Eva Langrath VIP
En innerlig text om avsked och saknad
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77