Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunden som ville brytas


När tystnaden faller

kliar den upp

dagens ärrbildning


jag sörjer mig då ingen ser

ingen hör

som vill


Hon böjde försiktigt på nacken

när jag är ensam

kramar jag själv tystnaden


vill ingen höra

får den vänta

gråten

den lägger andrum

förs vidare


Hon lyfte långsamt upp huvudet 

när min suck

burit allt

eller inget viktigt

som funnits att säga


då äntligen rubbas

tystnaden




Fri vers av Rosen VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-21 19:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket mycket känslofull och berörande poesi..när man är ensam kan man släpa allt..och gråten..den så viktiga..får förlösas..
2009-05-22

  Sladjana Zubcevic
-Hon böjde försiktigt på nacken-

"när jag är ensam

kramar jag

själv tystnaden


vill ingen höra

får den vänta

gråten

den lägger andrum

förs vidare"
Underbart skrivet!!!
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP