Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

honung och kanel

Dansande virvlande
stjärnklara natt.
Dina ögon tindrar
av månljusets sken.

Så enkelt orättvist självklart
håller du min hand.

Pausknappen är där
alldeles framför
alldeles nära.

Men jag vågar inte fastna
i något som kanske aldrig blir mer.

Pärlformade tårar
lämnar mitt zebrahjärta
och lycka är ett ord lite för tunt
för att beskriva det här.

Dansande bitterljuvt
med smak av honung och kanel.




Fri vers av glittervakuum
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-21 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starka bilder
vackra ord
magnifikt
ja bra gjort (:
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum