Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paranoia...inför den sista paniken


Allt går runt

 

Syret verkar ta slut

bröstet häver sig i sina krafttag

utan verkan alls

 

det snurrar och i en vimmelkantig vals

snurrar rummet runt för min syn

och det blir dimmigt

 

det svartnar när golvet

verkar rusa emot mig

tystnad och tomhet härskar

i medvetslöshetens gränslösa land




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-21 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otäck känsla.. andnöd, yrsel.. det svartnar...
2009-05-28

    sunnanvind
Mycket bra skrivet om ett tillstånd man kan betacka sig ifrån..
Ordet panik får en stark betydelse här..
2009-05-28

  Aisha VIP
..inget roligt alls med såna dagar...
särskilt sista stycket är väldigt talande tycker jag..
bra fångat!
2009-05-21

  Epione VIP
Känns som höjdskräck..torgskräck
eller kanske det är ett beslut som ska tas
känslan kan vara liknande
först går det runt sedan snurrar det fortare
efter en stund blir det stilla..så stilla..
Bra liknelse..
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~