Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande begravd

Ser ej längre,

dimman,
i mitt hjärta kväver,
snabbare,

kan ej,
veta,

ni talar ej öppet,

tittar på pistolen,

svetten rinner,
natten ser mig darra,

helvetes skit,
jag förstår ej sanningen,

ni kan ju ej fråga,
då jag ser dimman spy ut detta satans mörker,
jag tittar,

ser,

igenom,
kristallklara nätter,

bortom döden,

liken hopar sig,
tyngden av en sanning,

klumpen i mitt bröst,

resultatet,
detta är ett vara,

en existens som söker sanningen,

letar förgäves i ditt sköte....




Fri vers av peter markurth
Läst 262 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-05-22 01:17



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
levande begravd
är värre än mord
suveränt beskrivet
den kvävande
paniken,
existens
som söker sanningen
2009-05-22

  Sturesdotter
Nattångest - sedan kommer solen när dagen nalkas; både i själen och hjärtat
2009-05-22

  Dorian
"ni talar ej öppet" önskar jag hade kommit på det, så laddat, så utanför. Finner inte ord för bekrivelsen.
2009-05-22

    ej medlem längre
Gillar för övrigt allt du skriver
men det är ju alltid några man fastnar lite extra för
och just denna är en sådan

"tittar på pistolen,

svetten rinner,
natten ser mig darra"

härligt härligt
kanon bra (:
*applåd*
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth