Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag tar farväl till förhoppningar ikväll

jag har aldrig sagt att du bygger upp mig med din dialekt och din bredaxlade överkropp
då hade drunkat i frågor och nu är du verkligen för nära
axlar ryggar, och en bred mage, ack vad jag är svag för att prata om en manlig figur
du tillhörde mina tankar och vid ett mailande på internet har du blivit min vardag
jag tror inte du förstår och det gör knappt jag heller
mitt osynliga har blivit synligt
och jag kan nästan ta på det
men jag tror att jag tar farväl till förhoppningar ikväll
händelser under elva år är mycket mer än att bara räkna på fingrarna




Övriga genrer av emeliewilhelmina
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emeliewilhelmina
emeliewilhelmina