Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa: Pulsera inuti mig

FÅ MIG ATT PULSERA OCH SLÅ BAKUT INÅT. KLÄM IHJÄL DET SOM FRYSER TILL INOM MIG NÄR KYLAN TRÄNGER IN. JAG HAR TRÖTTNAT PÅ ATT VARA TRÖTT OCH DU HÅLLER MIG VAKEN GENOM ATT GNISTRA.

MARDRÖMMAR GÅR IGENOM MIG SOM ATT LÄRA SIG EN LÄXA. ATT FÖRSÖKA GÖRA ETT PROV PÅ HUR DU FUNGERAR MEN ALLTID BLI UNDERKÄND.

HÖSTSOLEN BRÄNNER INTE PÅ SAMMA SÄTT LÄNGRE MEN JAG KLAGAR ALDRIG PÅ HÖSTLÖV OCH ISKALLA LÄPPAR. ORGAN INUTI MIG HAR NOG REDAN AVDOMNAT. JAG ÖNSKAR DU SÅG HUR FRUSEN JAG ÄR INNAN DET ÄR FÖRSENT. JAG KÄNNER INTE LIKADANT LÄNGRE MEN JAG SA: PULSERA INUTI MIG.

JAG FÖRSÖKER FÅ DIG ATT TRÄNGA IN OCH JAG ÄR EN LIVSLEVANDE OPTIMIST. JAG HAR ALLTID VARIT SKÖR SOM GLAS OCH JAG BARA VARNAR OM ALLA BITAR SOM INTE FALLER PÅ PLATS NÄR DET GÅTT ETT STEG FÖR LÅNGT.
DU KOMMER INTE KUNNA RÄKNA DEM EFTER EN TOTALKRASCH. MEN DU KAN NOG SNART BÖRJA RÄKNA ALLA MINA FÖRSÖK ATT FÅ ÖVER DIG PÅ MIN SIDA UTAV VÄGEN.




Övriga genrer av emeliewilhelmina
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-21 02:20



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det här var riktigt bra!

Även om jag har lite svårt att läsa en text skriven enbart med versaler. Men det kanske bara är en ovana =)
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

emeliewilhelmina
emeliewilhelmina