Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad en nyfunnen vän inför hennes stora sorg...


flöden


I ditt blöta öga

flöt 

sorgens flod

långt bort

bakom allt 

dit bara tanken når 

rann den till


för jag vet

att de som svurit en ed

över all kärlek

grät stilla med




Fri vers av Rosen VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-22 18:39



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"för jag vet

att de som svurit en ed

över all kärlek

grät stilla med"
Underbara rader vännen min!
2009-05-26

  anits VIP
Vackert och vemodigt
2009-05-22

  friheten
vacker
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP