Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love love love

Såg dina ögon spy på mitt samvete,

nu avsåg jag verkligen ej ens bry mig om israelernas övergrepp,

injektionerna du tog,
upplöst kärlek in i vener utav sopor fyllda,

den gyllene drömmen falnade snabbt då du visade mig ditt hjärta,
andas ej ditt fanskap,

det är över nu,
jag ska ha sinnet ifred,

du stal för fan en tanke,

sågade i mina abstraktioner,

hänsynslöst och utan nåd,

nu sitter du i ditt blod och gråter,
stick åt helvete istället,

o glo ej,
jag tror ej på sagor,

sanningen är blind,

i natten,
penetrerar jag min älskade,

fyller henne,

med sperma,

värmen då vi möts,
meningen,

hatet dör omgående,

ljuset tänds i hennes ögon då vi älskar....




Fri vers av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-22 19:06



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Man måste kunna gå vidare och inte bli patetisk...
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth