Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackra mamma

 

jag vet ingen så vacker

som du mamma

och vi borde sitta här och

titta i album och skratta

minnas och du skulle berätta

mer för mig

om varför du aldrig blev godkänd

av somliga släktingar

som tyckte att du log för mycket

 

hur ska en socialt glad människa

kunna trycka ner sin glädje över gemenskap

kanske var de avundsjuka

på dig mamma

du var så oerhört

vacker och dessutom trevlig

hur många tålde det

 

nu sätter jag din bild

bredvid mig och så firar vi mors dag

precis som vanligt 

med ditt pärlande skratt

din vackra sångröst

ditt stora varma hjärta

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-22 19:52



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Underbar....
2009-05-22

  Sturesdotter
Vacker hyllning till en mor.
2009-05-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP