Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22/5

5 månader har gått idag klockan 17.15..
Denna kvart mellan 17.15-17.30 var då jag stod vid din sängkant,
och fick veta att du aldrig mer kommer andas,
att du aldrig mer kommer titta på mig,
att du aldrig mer kommer säga ett ord mer till mig.
Tårfyllda ögon som snart svämmar över skriver jag detta..
Hur i helvete kan det vara sant !?
Hur kan det vara så orättvist!?
Jag könner fortfarande känslan när du kramar mig,
FAN, MAMMA KAN DU INTE KOMMA TILLBAKA, SNÄLLA,
JAG BER DIG, KOM TILLBAKA TILL OSS, TILL MIG,
JAG BEHÖVER DIG, DU VAR JU FAN ALLT.
Så mycket du skulle fått reda på,
och så mycket du skulle stöttat mig, och hjälpt mig.
Men du finns inte, och det gör min svim- & spyfärdig.
Jag har fortfarande inte fattat att det hänt,
att du har gått bort, att du aldrig kommer hem,
hur lång tid kommer det ta? NÅGON SOM VET?
hur länge till ska jag orka vänta på att jag kan må bra,
och få känna samma lycka som jag hade för länge sedan,
men även när hon var så pas sjuk? :'(
Real life hurts...
FAAAAAAAAAAAAN!




Fri vers av Ellen Ottnargård
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hon finns hela tiden i din närhet, du kan bara inte se henne. Tro mig, hon lever, bara på ett annat sätt
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Ottnargård
Ellen Ottnargård