Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför sover jag utan pyjamas

Vill känna mig fri
mina bröst vill känna lakanen
Allt bli så instängt annars
Jag antar att jag talar om nattklädsel
men tror jag menar hela livet
Äkta
så ska känslorna vara
råa ytor, avskalat, inpå
en frihet av känslor
utan
konstgjorda lager
av falskhet
därför sover jag utan pyjamas
för jag gillar känslan
av närhet
och sanning.




Fri vers av Karin E
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-23 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E