Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sex


var ligger acapulco

Jag entrar ett annat universum.
Jag föds jag dör. Ensam.
substanser och planeter.

eufori
hysteri
onani
och kexchoklad

Mitt huvud på paus och jag bara tittar mig omkring
i tystnaden. Tomt.
som att alla på hela jorden försvunnit...
jag kunde andas igen.




Fri vers av Robert Gröndahl
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-24 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Gröndahl
Robert Gröndahl