Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


sanningen har kommit


Du finns ständigt....med mig, längtar..efter dig...pussar dina mjuka läppar, insuper din doft, skönheten har vaknat, för att stanna i mitt hjärta,

känsliga flicka badande i kärlek


existerar du i tiden,


brevid mina drömmar


ska ta dig med till fjärran horisonter, ditt leende viskar till min själ,

att du älskar,


jag ser bara sanningar,


det hettar till i hjärtat, tar dig genast till min själ och smekningarna upphör

aldrig,




Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-24 20:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Lika bra som första gången
2009-05-24

  Gisela Nordell
Helt underbar
kärlekspoesi!
Bravo!
2009-05-24

  Lia-Lej
Härliga ögonblick dessa av sanning överallt och kloka tankar som föder nya helt av sig själv osså den där kärleken!!
2009-05-24

  Sturesdotter
Romantik i textrader på ett sprött sätt
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth