Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whisky


Tääääänk, vad man kan bli filosofisk
av ett litet glas whisky.
Tankarna liksom kommer brusande
mot en som en stor, skön våg.
Livet blir plötsligt så behagligt och
alla bekymmer avlägsna som en
bortglömd tandvärk...
Varför säger jag det, förresten?
Har ju inte en aaaaning om hur tandvärk känns!
Tackolov! Men jag vet hur folk ser ut
när dom har tandvärk! Dom ser inte lyckliga ut!
Men det är jag. Just nu. En kort stund.
Tills Whiskyn har upphört göra verkan.
Jag känner redan hur jag liksom avtar....
...fast en kort berusning är bättre än ingen alls.
Tror jag. Klart att jag fylla på tankarna...
men min älskade är helnykterist...han blänger
misstänksamt när jag närmar mig barskåpet...
Kan ju alltid betala räkningar via nätet...
det ger också en lätt berusande känsla...
av lättnad...det går ihop sig den här
månaden också...tralalala...näää
...det får bli en långfilm på TV...
och en kopp choklad...det var i alla
fall roligt så länge det varade...

Suck!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-24 20:48



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Fniss..... vad jag gillar din sköna humor och distans till livet!Känner igen stunden av Upplysning... tyvärr slocknar det fort...
2009-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP