Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina steg går bakom mig, roat hotande




du bad om det här,

du bad om min kärlek

du bad om min kropp som nu skriker efter dig

du har väckt det

det som jag vaggat så länge till söms

det som jag gömt bakom ljudisolerade väggar

och hoppades snart få besök av döden



men nu kryper det

hämndlystet

under min bleka hud

nu visar det

styrkan det fått

efter år av undermedvetna drömmar






snart får det tag i mig










sen kommer det efter dig…












Fri vers av m.ricknell
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-24 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell