Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor inom och utanpå



Upp och ner

i rader av gassande


solsken


Hit och dit

i runda slängar


av tid


Bort och hem

i toner med


historien





Mitt liv i furugult...




Fri vers av Spir@
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-24 22:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fantastiskt slut!!!
2009-06-07

  Eaglemountains VIP
Underbart
2009-05-26

  Junitvillingen
Grymt bra poetat vännen! Och den sista raden får mig både att le och beröras - " Mitt liv i furugult " - ovanligt uttryck men "wow" så braaaa:-)
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@