Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns..




Stranden där vi gick

minns våra fotspår

med ömhet

och sorg


Aldrig mer

kommer den få

känna beröringen

av oss




Fri vers av Spir@
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-24 22:36



Bookmark and Share


    Tea Alex
Man ska aldrig säga aldrig - kanske en dag!
2009-06-07

  Maria T
Saknad, vemod
2009-05-27

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-05-26

  Eaglemountains VIP
Vacker i minnen med ömhet och sorg - om tillfällen som upplevs men inte återkommer, men har fastnat i minnen .....
2009-05-26

  Lena Själsöga Keijser
Den värme du så vackert skriver/målar är vacker
den kan aldrig lämna stranden
alla vackerminnen lever i vidare kretsar än sinnet kan ana
Stranden finns runt oss - i oss - i allts allt
Livets skönhet är alltid hos dig ty du målar den

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2009-05-26

  Suzy med punkterna
Stor saknad som känns.
2009-05-25

  Junitvillingen
Så fint poetat, en vacker dikt om än vemodig. * gillar *
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@