Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordet world är inte felstavat - det ska inte stå word . . .


Sömnlös gryning

 

sårbarheten

skörheten

ständigt närvarande

som

ord vilka inte är

 

freedom is the world of nothing left to lose

 

längtan

slet just sönder

orden

ser inget nytt

i denna morgons

gryning heller

 

sårbarhet har inget pansar

liksom längtan är utan gränser

söker guardian angels

när hudlösheten inte klarar

 

vad är frihet

ensam gryning

lindrar aldrig

 

rädslan urholkar själen

alltid obotligt ensam




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-25 04:29



Bookmark and Share


  Sturesdotter
En sann naken text
2009-05-25

  erkki
Lika vackert som sorgset.

Som: Sårbarhet har inget pansar.
En så tänkvärd formulering!
så gott det går man sig sen ansar.
Allt annat vore simulering.
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP