Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och det är enklare att fråga "varför?" än "om?"


Sluta fimpa cigaretter i handen älskling

som jag sa, du


släpar dina obestämda steg runt omkring mig
med dina otämjda lockar och din
snedlugg
dina nya vinröda converseskor och en sekund

bara en sekund
en evighet
och kanske flera gånger om dagen

gröna ögon mot bruna igen och det

snurrar allt igen
förstör
skakar
trasar sönder mig inuti.




Fri vers av underlampan
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-25 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underlampan