Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver så otroligt dåligt nu men jag behövde få ut det.


Puss på min hjärna.

jag är stark igen

jag har tömt mina fickor

jag börjar om


avgrund bakom mina fötter
klippor att klättra framför dem

och jag känner mig som en bumbibjörn
för inget framför är på riktigt


jag har hört att jag är en romantiker

för det enda jag betraktar som riktigt är kärlek

att älska


men det går inte att älska längre
för jag älskar inte dig och du är perfekt

jag är inte bra längre
för jag kysste honom och sen kysste jag sig och den gick jag därifrån

utan minsta tanke.




Fri vers av underlampan
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underlampan