Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET

Stå stolt

dömas

vända andra kinden till

dömas

kolla undan

dömas

stå på sig

dömas

dömas

dömas

falla

dömas

vara nere

dömas

nå botten

dömas

lita på någon

dömas

dömas

krossas

dömas



hedras




Fri vers av underlampan
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underlampan