Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är till dig, jag hoppas du läser.


Du är viktig!

du går brevid mig
tungt
jag svävar som en fjäril
runt, runt i obekymmrets fluffiga marshmallow smet
jag önskar
att jag kunde göra något!

jag vet hur jag är
och hur du är
jag tvingar dig inte till något min vän!
jag vill bara vara här för dig

du ler
ser på mina bekymmer
hjälper, pratar, får mig lugn
tack
men jag vill göra något för dig
jag vill ge dig ett leende
du är så viktig
för mig




Fri vers av Karin E
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E