Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillslut handlar allting ändå bara om kärlek




akta dig för glaset
l a s e r

jag har olösta ord
(olästa problem)
på hjärnan


och min stil är skrivstil
för att hindra tystnad
(hundra år av tystnad)


jag drömmer militärdrömmar
KONTROLL
en värld där alla går runt
med gasmasker
vi måste skydda oss
du måste skydda oss
vi måste skynda oss


-


änglalik, du är ett ängla-lik
och vi skrämmer mig (till förlamning)
jag

KAN INTE RÖRA PÅ MIG


-


brainstorming

och jag snor filmrepliker
för det finns inget som kan kallas för
äkta längre

vi är bara eftersmak
vi är bara inprogrammerad bullshit
som är rädda för drömmar
rädda för att leva
rädda för att dö


och JAG är livrädd förfan ser du inte det jag är livrädd jag är livrädd att inte kunna andas utan DINA lungor som liksom är inuti mig nu för du har glömt dom där och jag är livrädd för den stunden då du ska inse att du inte är hel utan mig att du inte är HEL utan mig att jag har din viktigaste kroppsdel


-


jag kunde få dig
glaserad
illustrerad
inkarvad med
laser
i min panna

bevis

du kunde
leva utan mig

fattar du hur ont det gör
att du kunde leva utan mig




Fri vers av masha
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-25 14:38



Bookmark and Share


  amarcord
wow! Jag jag känner varje ord, been there, done that, otroligt träffande!
2009-05-25
  > Nästa text
< Föregående

masha
masha