Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag är död"


Död

I diket ligger en man, så ung
Ingen ser honom där han ligger
Ty, graven kallar honom Död
Redan nu, han är dömd, han är Död


Ingen kan hjälpa den stackars mannen, så ung
Ty, han är allt för tung
För tung för att bära, upp ur smutsen igen
Redan nu, han är dömd, han är Död


Ändå är han smalare än den smalaste man
Ty, det är inte kilo han dras på
Sorger och Hat är det som drar honom ned


Han sjunker nu sakta, genom både damm och dy
Graven kallar honom hem
Redan nu, han är dömd, han är Död




Fri vers av blackorange
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blackorange