Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling i din famn

Du som ser mig genom väggen

Sjung nu ut, ett, tu, tre

Du som aldrig vågat chansa

Utan tar det som en man

Kan ingen förlåta en dåre för sitt förtal?
Kan ingen låta en dåre få vara - I sitt skal

Alla rader som du skrev

Den bilden jag gav dig var rätt skev

Men i solens ljusa sken ska jag darra
I takt
Med döden

Ty, du ser mig aldrig mer

Är jag själv min egen skugga?

Eller tar du hand om det åt mig?

Du behöver aldrig ljuga

Men du gör det ändå

Förlåt en gammal dåre

För han sin egen frihet aldrig tog




Fri vers av blackorange
Läst 290 gånger
Publicerad 2009-05-25 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blackorange