Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Lite cabbaré inspirerad, kanske?"


Svarta rum

Tröga dörrar i maché
Som så svarta är att se
Då låt klockan ljuda tolv
Maten stod på bordet
I farsturn stod Roy
Frun var god och dröj
Jag är inte kvar här
För jag var för ung och dum

Föga hon såg att han bar på skuld
Ty, hon höll ej i glaset
Ur ögat hon såg att han var sen
Ute i dalen, dansa snöflingor så sköra av sorg
Och alla hölls upp av frun i salen
Se, jag ska berätta vad detta egentligen är
En vilseledd kabbaré, så lyss nu och lyssen bra
När jag med mina ord berättar om tider som var




Fri vers av blackorange
Läst 295 gånger
Publicerad 2009-05-25 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blackorange