Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upprepning


Jag faller

 

Jag släpper taget

 

Jag faller

 

Som jag gjort så många gånger förr

Som jag kommer göra så många gånger till

 

Jag släpper taget

 

Jag faller

 

Varje gång känns som att falla för första gången

 

Jag släpper taget

 

Jag faller

 

 

Undrar var jag landar denna gången

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 437 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-26 20:08



Bookmark and Share


  aol
man hoppas ju att f landa i en verklighet där all respekterar varandra
2009-06-19

  Cosmic Johanna
Skönt att få falla ibland,

ge efter.

surrender...

surrender....

and flow.

ps. nyfiken på din alias bild, kan du berätta lite om den.
2009-05-26

    A. Thomasdotter
Bra skivet!



Hoppas att du faller mjukt :)
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv