Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv...



Mitt liv

är


fotspår

gångna av

någon annan


Nu när

jag


förstått

måste jag

börja om igen




Fri vers av Spir@
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-26 21:43



Bookmark and Share


    Tea Alex
Oj lite sorgligt, att någon annan lever ens liv. Men bättre att komma på det innan livet är över iaf.
2009-06-07

  Maria T
Tänkvärda rader
2009-05-27

  Lena Själsöga Keijser
Ser du dina fotspår
ser du de vackra blommorna i dem
de knoppas de slår ut
doftar skönhet

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2009-05-26

  Junitvillingen
Det får ses som utveckling att du upptäckt att du " kan gå själv ";-)
Insiktsfullt och upplyftande vännen:-) Mycket bra formulerad text!
2009-05-26

  Suzy med punkterna
Att gå sina egna steg....mycket fint skrivet!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@