Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågar vi natten?

När du somnar
försvinner
vart?
till vilken värld
alltid har jag undrat
var själen flyger
när lakanen kväver medvetandet

Något har drömmarna med verkligheten
att göra
det vill skrämma
bort skämma
dig

så säg
hur vågar vi var natt
utlämna oss till oss själva
att slungas ut
i vår undermedvetna värld?




Fri vers av Karin E
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-26 22:41



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Din vackra text får mig att tänka till. Att undra. Ja, hur vågar vi?
Något som slår mig är att du som är så ung redan skriver så vackert, så " vuxet " - vad månde bliva?;-)) Applåder!
2009-06-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Karin!

Intressanta tankar i din dikt, som flyter fram väl. Kanske gör vi det för att vi måste. Hälsar vännen Fredrik
2009-05-27

    ej medlem längre
Intressant
diktfrågeställning
och svaret
kan vara högst
oanat
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E