Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oklar

Minnets

form


sluter


tiden







Fri vers av peter markurth
Läst 205 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-27 09:28



Bookmark and Share


  Feminaz
Mkt bra!
2009-05-27

  Suzy med punkterna
Fint
2009-05-27

  Linge
får en känsla av att minnen är fångad tid. Tänkvärt! jag fick inspiration!
2009-05-27

  Sturesdotter
Som en slutare på en kamera....
2009-05-27

  Mr Lindemann VIP
Att vara avgränsad av något som då minnet kan få det att bli således då

Fint och verkligen att minnet kan ge tiden en ram att verka i

En form
2009-05-27

    ak
Vilken fin bild, jag ser ett äpple inuti, med skalet som håller ihop.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth