Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I visst mått av uppeggat vredesmod skrev poeten denna text, till varning och varnagel i ögonet på dem som skall känna sig såsom träffade. Att som här hamra ned orimmad poesi kommer förstås att närmast harma dem vilka är av åsikten att m


Jag har bestämt mig (II)








Jag har beslutat dig
för att du inte skall se på film
i mitt utan varje tvivel eminenta sällskap.

Tillsammans har vi hittintills
varit allt annat än en unison enhet och nu
har du tröttnat på detta faktum definitivt.

Ehuru du alltmer numera ständigt
söker truga på mig din världsuppfattning
om deras (filmerna) möjliga förträfflighet
eller kanske inte påstådda förträfflighet.

Att jag kan vara av en egen mening
ha egna upplevelser samt åsikter
brukar du skita igenom att närmast
be dem dra åt helvete.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP