Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag..

Om jag sa att du kanske är den rätta för mig.
Om jag berättade hur du får mig att känna mig lycklig.
Om jag berättade hur det pirrar i magen när du kysser mig.
Om jag berättade hur jag knappt kan sova utan dig vid min sida.
Vad skulle du säga då ?
Om jag sprayade ett rött hjärta på månen
Skulle du se det då och tänka på mig ?
Om jag skulle skrika av saknad
Om jag kunde.. så skulle jag hålla om dig just nu.
Vad skulle du säga då?
Vad skulle du göra?
Du får mig att glömma mitt förflutna.
Att ge upp dåliga tankar.
Skulle du kunna göra samma sak för mig?
Jag kanske, kanske är förälskad i dig.
Vad skulle du säga då ?

Vad tänker du på ? Vad tänker du på?

Dig, Oss , Vi.




Fri vers av zandraabinger
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zandraabinger
zandraabinger