Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara sluta andas..

Jag vill sluta andas, inte höra mina andetag längre.
Jag känner mig trasig, som aldrig förr.
Lämna mig inte, snälla inte du heller.
Ja klarar inte av att bli sårad.
Du har redan sårat mig tillräckligt.
Ett förlåt, är det allt ?
Du är mitt liv men nej det räcker inte för dig.
Tårar faller som aldrig förr, svarta som natten
Tills natten blir dag, jag andas inte mer.




Fri vers av zandraabinger
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zandraabinger
zandraabinger