Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad en ängel.

Jag saknar dig oerhört mycket,
att liv utan dig är inget liv.
jag saknar dig gumman,
jag förlorade min ängel.
Det är därför jag gråter.
För jag känner på mig.
Att hon inte kommer tillbaka
någonsin.
Du var mitt liv,
och trots att vi bråkade ibland
så älskar jag dig ändå.
du var som en syster för mig,
vi hade alltid så kul,
alltid.
men snälla kom tillbaka, ett helt år.
utan min ängel.
Har varit en evighet.
Jag bara väntar på den dagen du hör av dig.
Och då ska jag inte gråta mer,
men.
om du skulle komma tillbaka,
stanna då i min famn.
och tänk på,
hur mycket jag saknat dig,
att jag älskar dig mest,
på hela jorden.




Fri vers av zandraabinger
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-27 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zandraabinger
zandraabinger