Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd har dragits.

Mitt liv känns trasigt.
Det är något som fattas.
Att du ska vara så envis.
Vad har jag gjort dig ?
Mitt hjärta blöder.
Jag har tappat en bit.
Taggtråd har dragits igenom.
Det svider.
Men så är det.
När man saknar sin vän.
Som inte vill veta av en.




Fri vers av zandraabinger
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zandraabinger
zandraabinger