Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig bli funnen

Om jag nånsin ser morgondagen
så kommer det vara som en ödla ser på våren
Jag kommer springa i hagarna
För att fånga tystnaden när du sjunger
Jag kommer bli tvungen att flytta till Serangetti, fram o tillbaka
för att försvinna i mina ögon
Och när jag hör rösterna ropa på mig
Då kommer jag vända insidan ut
Och om jag nånsin kommer att somna om
precis som jag låg naken på marken...
...kommer jag aldrig bli funnen....

Jag planterar diamanter i min trädgård




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell