Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är...

..den längsta mannen på jorden....
...eller kanske den kortaste i mitt minne....




Fri vers av Herr Fred Frikadell
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-27 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Fred Frikadell
Herr Fred Frikadell