Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och floden flyter ännu

Du sa att
-allt ägs av viljan

och nu vill jag

du sa att
-allt ligger i valet

och nu har jag bestämt mig...

möt mig där då jag kommer
greppa om en fortsättning
på det som varit

en kamp under solens varv
att inte bli lämnad kvar
vid flodens mynning
väntar jag törstigt på dig

om du kommer

se mig
rör vid mig

hjälp mig i min kamp
mot flodens stegring
innan jag drunknar

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 835 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-05-28 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aaah, älskar det som sägs i djupet av orden...
alltid modigt...att välja av hjärtat!

Tack för att jag fick läsa,
/Soleil
2012-02-10

  La Magnólia VIP
Så vacker ...
2011-01-25

  aol
mycket vackert stark poesi som dröjer sig kvar inom en
2009-08-16

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mycket vacker
2009-08-09

  friheten
vacker skrivne
2009-05-28

  Yrre VIP
Bra!!
2009-05-28

  Sladjana Zubcevic VIP
Vackert och mycket stark skrivet vännen min.
Djup och vacker...
Denna dikten berör mig starkt!
2009-05-28

  anits VIP
En underbar vacker dikt, med en vädjan om att inte bli lämnad ensam
2009-05-28

    sunnanvind
En dikt jag älskar från första stund! *bokmärker* gladeligen!:)
2009-05-28

  Carola Bouvin
Vacker bedjan till att inte vilja bli lämnad, fint.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP