Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar

 

Var det bara mina
föreställningar...

Jag sitter här och
undrar varför du
var så annorlunda
idag...

Även en vänskap
är värd så mycket
mer än det jag såg
idag...

Var det bara mina
föreställningar...




Övriga genrer av Seasons VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grund paradox-så viktig reflektion!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP