Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man få tänka på sig själv


TANKAR I MORGONEN

Sitter här med en kopp kaffe framför mig
ser ut genom fönstret, solen lyser åter
igen, av gårdagens regn finns bara pölarna
med vatten kvar

Jag sitter här tankarna går till kvällen och
natten, när jag hade så svårt att somna

Jag låg i min säng och tänkte på alla svek
som gör så ont i mitt hjärta, men jag förlåter
kan inte gå omkring och vara långsint

Nu vet jag vem du är, jag behöver inte dig
som inte kan vara rak och ärlig, som vänder
din kappa efter vinden

Idag ska jag ta vara på dagen, på solen och
värmen, tänka på det som är bra för mig



anits 29 maj 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-29 08:28



Bookmark and Share


  Maria T
Tack för alla dina underbara
berättelser som är så trevliga
att läsa. Så önskar jag dig en
solig pingsthelg
2009-05-29

  Eaglemountains VIP
Rätt inställning - och underbar bild!!!
2009-05-29

  Ann-christin
Fina tankar bra skrivet.
2009-05-29

    Maria Malm
Rätt, ta vara på dagen.
2009-05-29

    ej medlem längre
Ha en underbar da'!
2009-05-29

    sajo
Ibland måste man få stanna till och sköta om sig själv, ta vara på sig själv och bara vara.

Kan inte förstå den som inte är ärlig mot en så underbar person som dig som har så mycket värme inom sig. Du med din trygga famn som finns till och lyssnar.

Det är värt så otroligt mycket ska du veta.

En stilla morgon i vår by med sin härliga vy.

Applåder.
2009-05-29

    sunnanvind
Här visas en stor styrka... en av livets hemligheter, att inte vara bitter... applåder o trevlig helg till dig vännen!
2009-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Önskar dig en fin fredag och dito helg.
2009-05-29

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet om livets vara och kunna, morgons kaffestunds tillbakablickar ...ja...
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP