Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill minnas att det var fullmåne i juli...fick höra att den kallades för regnmåne


Regnmåne


Träden gungar med vinden
Det ser ut som om de dansar
Molnen far långsamt fram
Det är fortfarande sommar

Vi tar en tur när kvällen kommer
Du berättar om regnmånen
Vi tar för oss av den grönska som finns
För i kväll är allt det vårt

Vi har bara nu så passa på
Vi har inte hur mycket tid som helst
Och det som var har vi inte längre
Det är förgånget och ska så vara

Sommaren ger allt den har
Vattnet ser kallt ut
Luften känns lite kylig
Men det vore oartigt att säga nej
Sommaren bjuder ju fortfarande på vad den har
Så vi klär av oss nakna och kastar oss i vattnet

Väl uppe sitter vi och huttrar
Det är mörkt i augusti
Men jag är glad över att vi gjorde det
Då slipper vi ångra att vi inte tog chansen
Vem säger att vi får fler
Du sitter bredvid mig i gräset
Jag känner en doft av poesi
Och du berättar om regnmånen




Fri vers av PPQ
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-09-23 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ