Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar


Du väcker mina tankar,
blöder ju,

bränner,
eldar i mitt sinne,

hänsynslöst,

totalt lugn,
vetskap,
kärlek,

vakna i ditt lugn,
utsövd,

redo,

dagen stinker,
dödar allt,

du lever i mitt hjärta,
kärlek är för evigt,

stjärnor exploderar,


lev i min själ,
gråt ej,

var lugn,

vi visar varandra hänsyn - kärlek,

det måste vara kyssar,
längtan,

två själar,

förenade

i sanningen,

förevigt

sammanslingrade,

bortom döden älskar vi varandra,

till vanvettets gräns...




Fri vers av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-29 19:12



Bookmark and Share


  stella
Vet inte om jag orkar va galen mer...
2009-05-29

  Ex¤animo
fin fint...
2009-05-29

  Sturesdotter
Ja, detta ÄR vanvettigt, men underbart sant
Tack för dikten.
2009-05-29

    soffran
Vilken känsla.
2009-05-29

  friheten
vacker
2009-05-29

  dalida_bl
eller hur Peter? *ler sött*
2009-05-29

  Suzy med punkterna
Detta var starkt........
2009-05-29

  Yrre VIP
Blir som alltid hänförd!
2009-05-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth