Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brev till dig, brev till mig


bara väntan leder framåt

som att ömma händer river loss ditt kött
så förrädiskt
saknaden, fastän väntad
skakar i presens grunderna

säg till församlingen där, dit du färdas
att vänta
att bara väntan leder framåt
säg att jag kommer ikapp

vidare hoppas jag på
kravlös frukost på din soffa
tämligen sällan händer det
att jag önskar så starkt

det är det ideligen upphörande
släpphänta livet
de motkrav det ställer mot sin egna
uteblivna prestation




Fri vers av Marta
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-29 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta